Paziņojums par sadzīves un komercatkritumu šķirošanas Salaspils novadā, Aconē, nekustamajā īpašumā „Lauciena” ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojuma sabiedrisko apspriešanu.

SIA „Eco Baltia Vide” sadzīves un komercatkritumu šķirošanas uzņēmuma izveides Salaspils novadā, Aconē, nekustamajā īpašumā “Lauciena” Ziņojuma sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks:

  • šī gada 19. maijā plkst. 18:00 Salaspils novada domes Sēžu zālē, Līvzemes ielā 8, Salaspilī.

Ar ziņojumu un tā kopsavilkumu var iepazīties Salaspils novada domes Apmeklētāju apkalpošanas centrā (adrese: Līvzemes 8, Salaspils) un Stopiņu novada domē (adrese: Institūta iela 1a, Ulbroka, Stopiņu novads) darba laikā, kā arī ziņojuma sagatavotāja interneta mājas lapā – www.environment.lv.

Rakstiskus priekšlikumus par ziņojumu līdz 2014. gada 9. jūnijam var iesniegt SIA „Eco Baltia Vide”, sūtot tos uz adresi Maskavas iela 240-3, Rīga, LV-1063 (tālr. 67 769 915, elektroniskā pasta adrese: info@vide.ecobaltia.lv), un Vides pārraudzības valsts birojā, sūtot tos uz adresi Rūpniecības iela 23, Rīga, LV-1045 (tālr. 67321173, elektroniskā pasta adrese: vpvb@vpvb.gov.lvinterneta mājas lapas adrese www.vpvb.gov.lv).

Paziņojums (pilns teksts).