Ietekmes uz vidi novērtējums

Vides pārraudzības valsts birojā iesniegts SIA „Inerto Materiālu serviss” paredzētās darbības “Smilts un smilts-grants ieguves darbu turpināšana un pabeigšana atradnes “Elerne” iecirknī “Griguliņi-Kaupišķi-5”” ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojums un uzsākta tā izvērtēšana.

Derīgo izrakteņu (smilts un smilts-grants) ieguve atradnes “Elerne” iecirknī “Griguliņi - Kaupišķi-5” II blokā, Tabores pagastā, Daugavpils novadā (SIA "Inerto materiālu serviss")

Darbības ierosinātājs: SIA „Inerto Materiālu serviss”, Reģ.Nr.42103025829, juridiskā adrese Dzintaru iela 19, Liepāja, LV-3401, kontakttālrunis: +371 29277744.

Ar ietekmes uz vidi novērtējumu (izstrādātājs: SIA „Enviroprojekts”, Mazā Nometņu iela 31, Rīga, LV-1002) var iepazīties Enviroprojekts interneta vietnē sadaļā “Aktuālie paziņojumi” (arī Daugavpils novada mājas lapā).

Paziņojums par paredzētās darbības “Smilts un smilts-grants ieguves darbu turpināšana un pabeigšana atradnes “Elerne” iecirknī “Griguliņi-Kaupišķi-5””    ietekmes uz vidi novērtējuma ziņojuma iesniegšanu.